Representant

Jørn Nygren

Jørn Nygren

Navn: Jørn Nygren
Alder: 58
Bosted: Slemmestad

Har i hele mitt liv bodd i Oslo, unntatt de to siste årene, har jeg bodd i Slemmestad i Asker, og stortrives med det. Men har hatt alle mine sommerferier i Vollen.

Kundebehandler i DnC - banken skulle bli mitt yrke. Men da bankkrisen kom på 1980 – tallet, ble det andre mulighet å ta tak i, og de siste 28 årene har jeg jobber for Arbeiderpartiet. Som person er jeg aktiv, veldig sosial, og trives best i selskap med familie, venner og hyggelige folk.

Hvis jeg ikke driver med politikk på fritid og på jobb, så vil du finne meg i en idrettshall, på en idrettsbane og skiarena, men også ute i min egen hage. I ungdomsårene var jeg aktiv inne friidrett, og oppleve mye flott felleskap og stor idrettsglede. I voksen alder, er jeg friidrettsdommer på sommeren, frivillig og leder for frivillige i Barnas Holmenkolldag og Holmenkollen skifestival.

Gjennom idretten, lærer man mye om seg selv og om andre. Det å prestere og hva felleskap betyr, var mye årsaken til at jeg ble aktiv innen politikken. Ble medlem av Oslo og Stovner Arbeiderparti i 1983.

Jeg tror vi får til mer sammen, enn hver for oss. Jeg tror at små forskjeller og mer like muligheter er bedre for den enkelte og oss som samfunn. Det skal ikke være lommeboka, kjønn eller bosted som skal avgjøre dine muligheter i livet.

Når vi leser, ser på tv og opplever det kanskje selv og nært oss, at hverdagen har blitt vanskeligere, så blir vi minnet om hvorfor det er viktig med sterke fellesskap, en sterk offentlig helsetjeneste og et godt organisert arbeidsliv.

Vi trenger politikk som reduserer, ikke som øker, forskjellene. Som skaper nye jobber og gir folk nye muligheter.

Dette vil jeg bidra til, derfor stiller jeg til valg for Asker Arbeiderparti.