Aktuelt

Nyheter

 • En god skole for alle i Asker

  Det er med stor bekymring at vi leser «Tilstandsrapportering for grunnskole i Asker kommune 2020». Rapporten viser at til forskjell fra nasjonalt nivå, så har skolene i Asker en økning i omfanget av spesialundervisning gjennom skoleløpet. Rapporten viser også en økning i andelen av elever som får spesialundervisning alene eller i små grupper.

 • Ragnhild Male Hartviksen - vår lokale Stortingskandidat

  Ragnhild bor i Asker og er i dag daglig leder i den nasjonale Tvillingforeldreforeningen. Hun er Akershus Arbeiderpartis 6. kandidat ved stortingsvalget 2021.

 • Kan vinne plass på Stortinget (Bak betalingsmur)

  Arbeiderpartiets firebarnsmor, Ragnhild M. Hartviksen (44) fra Asker, kryper mot en plass på Stortinget.

 • Hans–Christian Gabrielsen til minne

 • Endelig er heltidsutvalget i Asker kommune en realitet

  Endelig er heltidsutvalget i Asker kommune en realitet. Skrevet av Ivar Granum og Marianne Riis Rasmussen, gruppeleder og leder, Asker Ap

 • Ap har los på makten i Asker

  I følge en meningsmåling for Asker kan det «umulige» skje, at Høyre fravristes makten i Asker! "– Ap ønsker et skifte, og hvis mange nok ønsker det samme, er muligheten til stede. Hvis det er tider det umulige kan skje, er det ved valg. Men først må vi se resultatet på valgdagen."

 • Sterkere fellesskap mot økende forskjeller

  Også i Asker har Arbeiderpartiet fremmet en rekke tiltak for å utjevne forskjellene vi ser i kommunen vår. For selv om mange av oss som bor her har det veldig godt, så er Asker faktisk en av de kommunene i landet som har de desidert største forskjellene. Her kommer noen eksempler på hva vi har forslått:

 • Uriktig fra Høyre om Arbeiderpartiets politikk

  I RHA 29.8 prøver Høyres toppkandidater seg på en «velkommen etter» til Asker Ap, som har satt behovet for en bedre boligpolitikk på dagsorden. De fremstiller det som at Høyrepolitikken det styres etter gir oss et boligmarked der alt er «såre vel». Vi er mange som ikke kjenner seg igjen i dette.

 • Lokale arbeidsplasser - et kinderegg

  Det er ikke nok med klapp på skulderen og klipping av snorer. Skal Asker nå målet om at flere skal kunne både bo og jobbe her, må politikerne på banen. Arbeiderpartiet vil bidra til at næringspolitikken får nødvendig fokus fremover. I vår nye kommune har vi en mulighet til å videreutvikle et næringsliv som spenner fra høyteknologi og industri til primærnæringer og kultur/opplevelsesnæringer. Les mer:

 • Sterkere fellesskap mot økende forskjeller

  I Asker har Arbeiderpartiet fremmet en rekke tiltak for å utjevne forskjellene vi ser i kommunen vår. For selv om mange av oss som bor her har det veldig godt, så er Asker faktisk en av de kommunene i landet som har de desidert største forskjellene. Les mer om forslagene våre her:

 • Mulighetenes kommune for alle

  Budstikka hadde den 6. august et viktig oppslag med overskriften «Jeg ser ikke hvor trappen begynner», og som viser hvilke problemer svaksynte og rullestolbrukere har ved å ferdes i Asker sentrum. Og endelig gjøres det noe for å rette på de verste problemene her. Det er bra, men utfordringene er så mange for mennesker med ulike former for nedsatt funksjonsevne at dette bare en begynnelse på en stort arbeid for å gjøre hele Asker til mulighetenes kommune for alle, som er hovedmålet i den temaplanen for universell utforming som ble vedtatt i 2017.

 • Ungdom ønsker seg sommerjobb

  «Er sommerjobber for ungdom kommunens ansvar?» spør Høyres Cathrine Jensen og Kari Sofie Bjørnsen i et innlegg i Budstikka den 5. august. Vi i Arbeiderpartiet mener at det selvsagt ikke er kommunens ansvar alene. Men i motsetning til Høyre så mener vi at kommunen i større grad skal ta en aktiv rolle og legge til rette for at flest mulig unge får seg sommerjobb og dermed verdifull arbeidserfaring. Vi i Arbeiderpartiet ser på sommerjobbordningen som en mulighet, og ikke en kostnad. Vi ser vi verdien av arbeid og det å kunne bidra. Derfor har Arbeiderpartiet og AUF gått i front for å skaffe flere unge sommerjobber i Asker.

 • Litt anstendighet må vi kunne forvente

  "...ved valget skal det velges kommunestyre for en ny kommune. En ny kommune som trenger ansvarlighet og forutsigbarhet for alle innbyggere og alle ansatte. Som trenger eldreomsorg til det beste for de eldste som er best mulig, ikke billigst mulig. Som skal jobbe for flere faste stillinger og hele faste stillinger, Og som skal jobbe for et sterkere fellesskap."

 • Sviktende boligpolitikk

 • "Alle skal med"

  "Under mottoet «Alle skal med» har vi fremmet en rekke tiltak for at ingen barn og unge skal oppleve utenforskap på grunn av sosial eller kulturell bakgrunn. I høst foreslo vi derfor å reversere foreslåtte kutt i tilskudd til kultur, idrett og fritid og en ytterligere styrking av ungkultur i Asker med en million kroner."

 • Asker skal bli best på eldreomsorg

 • Kommunevalgprogrammet 2019-2023

  Her er det fulle programmet vårt for Asker kommune

 • Etterlengtede boliger gir nye muligheter

  En viktig brikke i Asker kommunes ettervern for rusmisbrukere falt på plass forrige uke.

 • 1. mai 2017

  Velkommen til 1. mai i Asker !

 • Landsmøtet 2017

  I dag har Askers landsmøtedelegat Elisabeth Fanghol holdt sitt innlegg på landsmøtet

 • Valgresultat 2015

  Arbeiderpartiet gjorde landet over et fantastisk valg. Vi har vunnet store byer. I Asker har situasjonen vært litt annerledes. Vi ligger an til å miste 1 mandat i kommunestyret og det er skuffende